Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://ahusbolig.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema / søknadsskjema
Søknad om bolig betinger at du gir ditt samtykke til at informasjonen du registrerer i søknadsskjemaet lagres og gjennomgås som en del av søknadsbehandlingen.  Du kan ha tillit til at vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene på en trygg og god måte.

 Formålet med innsamlingen er å kunne:

  • tilby en så grundig behandling av din søknad som mulig.
  • benytte samarbeidspartnere for å levere nødvendige tjenester. Disse samarbeidspartnerne har ikke tillatelse til å benytte personopplysningene for andre formål.
  • bruke dine kontaktopplysninger til å sende deg informasjon, og til å invitere deg til å evaluere hvor fornøyd du er med tjenestene vi tilbyr.

Vi benytter IT verktøy og metoder for å holde informasjonen din sikker når den overføres fra deg via internett og til våre servere

Hvilke opplysninger vi samler inn:

  • nødvendige personopplysninger, herunder navn, fødselsnummer, adresse, telefonnummer, e-post- adresse og kontonummer.
  • IP -adresse (knyttet til innsending av digital søknad, digital kommunikasjon)

Informasjonskapsler
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Innsendt søknadsskjema slettes når informasjonen er registrert i vårt CRM – system.
Innsendt kontaktskjema slettes når saken er registrert mottatt, eller når saken er avsluttet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.