• Areal:19 - 47 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 8.500 - 10.800,- eks. strøm.
  • Inkludert:Kabel-TV, bredbånd, bod, felles - vaskeri. (Unntatt: leiligheter m/ egen vaskemaskin.)
  • Ikke inkludert: Dyne, pute, håndklær og sengetøy.

Vi har ca. 25 stk. 1- og 2- roms møblerte leiligheter. Leilighetene tildeles uspesifisert. Illustrasjonene er kun ment som eksempler på leiligheter vi kan tilby i hver kategori.

1-roms leilighetene (studio) inneholder stue, kjøkken og bad med tilhørende møbler og hvitevarer. Noen av leilighetene har i tillegg en sovealkove. Alle leilighetene er malt i lyse farger, og de fleste har utgang til egen balkong.

2-roms leilighetene er tilsvarende leilighetene beskrevet over, men har et adskilt soverom isteden for alkove.

Våre møblerte leiligheter er forbeholdt turnusleger. På grunn av dette tilbys normalt kun 1-års leiekontrakter. Unntaksvis kan kortere (eller lenger) leietid avtales.

Parkering
Du kan parkere på området så sant du har et gyldig parkeringskort godt synlig i bilen. Dette får du ved innflytting. Det kan søkes om leie av garasjeplass i separatgarasje, fellesgarasje eller carport.

Annet
Alle boligene ligger på Nordbyhagen i rolige omgivelser, og med kort vei til både Ahus, skole og barnehage. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det ligger en nærbutikk på området, og det er gode kollektivforbindelser til større sentre som Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog.

Søknadsskjema
Søk bolig