• Areal:19 - 45 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 8.850- 11.470,- ekskl. strøm.
  • Inkludert:Kabel-TV, bredbånd, bod, felles-vaskeri (unntatt leiligheter m/ egen vaskemaskin.)
  • Ikke inkludert: Dyne,pute,håndklær,sengetøy.

Vi har ca. 20 stk. 1- og 2-roms møblerte leiligheter. Leilighetene tildeles uspesifisert. Illustrasjonene er kun ment som eksempler på leiligheter vi kan tilby i hver kategori.

Våre møblerte leiligheter er forbeholdt turnusleger. På grunn av dette tilbys normalt kun 1-års leiekontrakter. Unntaksvis kan kortere (eller lenger) leietid avtales.

1-roms leilighetene (studio) inneholder stue, kjøkken og bad med tilhørende møbler og hvitevarer. Noen av leilighetene har i tillegg en sovealkove. Alle leilighetene er malt i lyse farger, og de fleste har utgang til egen balkong.

2-roms leilighetene er tilsvarende leilighetene beskrevet over, men har et adskilt soverom isteden for alkove.

Parkering
Så sant du har gyldig parkeringstillatelse kan du parkere på oppmerkede plasser på boligområdet. Parkeringstillatelsen får du når du overtar leiligheten. Det kan søkes om leie av garasjeplass i separat garasje, fellesgarasje eller carport.

Annet
Alle boligene ligger i rolige omgivelser på Nordbyhagen. Det er kort vei til både Ahus, skole og barnehage. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det ligger en nærbutikk på området, og det er gode kollektivforbindelser til større sentre som Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog.

Søknadsskjema
Søk bolig