• Areal 3 rom:66 - 82 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 11.500 - 14.500
  • Areal 4 rom:86 - 118 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 13.000 - 16.000
  • Inkludert:kabel-TV, bredbånd og bod

Vi har 5 varianter av 3-roms leiligheter, og 8 varianter av 4-roms leiligheter. Leilighetene tildeles uspesifisert. Illustrasjonene er kun ment som eksempler på leiligheter vi kan tilby i hver kategori.

Våre 3- og 4-roms leiligheter inneholder stue, kjøkken og bad, i tillegg til 2 eller 3 soverom. Alle leilighetene er malt i lyse farger, og de fleste har utgang til egen balkong. Noen av leilighetene har åpen kjøkkenløsning.

De fleste av leilighetene våre er blokkleiligheter, men vi har også noen rekkehusleiligheter. Disse leilighetene har tilgang til egen kjeller og utgang til egen hage. Våre 3- og 4-roms leiligheter tilbys i hovedsak til familier med barn.

Parkering
Du kan parkere på området så sant du har et gyldig parkeringskort godt synlig i bilen. Dette får du ved innflytting. Det kan søkes om leie av garasjeplass i separatgarasje, fellesgarasje eller carport.

Annet
Alle boligene ligger på Nordbyhagen i rolige omgivelser, og med kort vei både til Ahus, skole og barnehage. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det er en nærbutikk på området, og det er gode kollektivforbindelser til større sentre som Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog.

Søknadsskjema
Søk bolig