• Areal 3 rom:66 - 82 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 13.800- 16.500 ekskl. strøm
  • Areal 4 rom:86 - 118 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 15.900- 18.520 ekskl. strøm
  • Inkludert:Kabel-TV, bredbånd og bod

Vi har 5 varianter av 3-roms leiligheter, og 8 varianter av 4-roms leiligheter. Leilighetene tildeles uspesifisert. Illustrasjonene er kun ment som eksempler på leiligheter vi kan tilby i hver kategori.

Våre 3- og 4-roms leiligheter inneholder stue, kjøkken og bad, i tillegg til 2 eller 3 soverom. Alle leilighetene er malt i lyse farger, og de fleste har utgang til egen balkong. Noen av leilighetene har åpen kjøkkenløsning.

De fleste av leilighetene våre er blokkleiligheter, men vi har også noen rekkehusleiligheter. Disse leilighetene har tilgang til egen kjeller og utgang til egen hage. Våre 3- og 4-roms leiligheter tilbys i hovedsak til familier med barn.

Parkering
Så sant du har gyldig parkeringstillatelse kan du parkere på oppmerkede plasser på boligområdet. Parkeringstillatelsen får du når du overtar leiligheten. Det kan søkes om leie av garasjeplass i separat garasje, fellesgarasje eller carport.

Annet
Alle boligene ligger i rolige omgivelser på Nordbyhagen. Det er kort vei til både Ahus, skole og barnehage. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det ligger en nærbutikk på området, og det er gode kollektivforbindelser til større sentre som Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog.

Søknadsskjema
Søk bolig