• Areal 1 rom:30 - 40 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 7.000 - 8.500
  • Areal 2 rom:40 - 70 kvm
  • Pris/md. ca.:kr 8.500 - 11.000
  • Inkludert:kabel-TV, bredbånd, bod, felles-vaskeri (unntatt: leiligheter m / opplegg til vaskemaskin)

Vi har 7 varianter av 1-roms (studio) leiligheter, og 20 varianter av 2-roms leiligheter. Leilighetene tildeles uspesifisert. Illustrasjonene viser kun eksempler på boliger innenfor hver kategori.

1-roms leilighetene inneholder stue, kjøkken og bad. De fleste har i tillegg en sovealkove. Alle leilighetene er malt i lyse farger, og de fleste har utgang til egen balkong.

2- roms leilighetene er tilsvarende leilighetene beskrevet over, men har et adskilt soverom istedenfor alkove. Noen av leilighetene har åpen kjøkkenløsning.

Parkering
Du kan parkere på området så sant du har et gyldig parkeringskort godt synlig i bilen. Dette får du ved innflytting. Det kan søkes om leie av garasjeplass i separat garasje, fellesgarasje eller carport.

Annet
Alle boligene ligger på Nordbyhagen i rolige omgivelser, og med kort vei til både Ahus, skole og barnehage. Det er fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det ligger en nærbutikk på området, og det er gode kollektivforbindelser til større sentre som Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog.

Søknadsskjema
Søk bolig