Flytte ut

Oppsigelse
Oppsigelsen skal leveres inn skriftlig ved å sende e-post til post@ahusbolig.no eller benytte skjema.

Du vil motta fraflyttingsbrev per post eller e-post.
Oppsigelsestid
Oppsigelsestiden er 1 kalendermåned for hybler/leiligheter med inntil ett soverom. For større leiligheter er fristen* 3 kalendermåneder. Oppsigelsestiden løper fra og med den 1. i hver måned etter at skriftlig oppsigelse er levert.

*Dersom man er på aktiv boligjakt, kan man si opp med forbehold.

Avtal tid for sjekk

Husk å avtale tid for sjekk av leiligheten 5 dager før utflytting. Dette kan du gjøre ved å ringe 97 97 64 44. Merk at sjekk foretas på mandager og torsdager.

Leiligheten skal være i samme stand som ved innflytting. Eventuelle reparasjoner/mangler vil ellers bli utført på leieboers bekostning.
Det er ikke tillatt å sette igjen egne møbler eller hvitevarer i boligen. Husk å tømme boden og sjekk felles bod for dine eiendeler.

Vask ved utflytting
I fraflyttingsbrevet er det lagt ved tips ved utflytting. Du finner eksemplar av den her.

Nøkkelinnlevering
Alle nøkler m.m. leveres i vår ekspedisjon mellom kl. 10.00-14.00 på hverdager, eller etter avtale. Nøkler må ikke legges i postkassen.

Strømavlesning
SAB benytter seg av Hafslund som kraftleverandør. Dersom du har brukt et annet selskap, må du huske å gi oss beskjed om dette.

Adresseendring
Mangelfull informasjon fra deg kan også medføre forsinkelser i utbetaling av depositum/forskuddsleie. Husk å gi oss beskjed om ny adresse
og ditt lønnskontonummer på post@ahusbolig.no eller ring 97 97 64 44.

Tilbakebetaling av depositum/forskuddsleie
Depositum/forskuddsleie utbetales senest 2 måneder etter fraflytting, jfr. leiekontrakten pkt. 2. Utbetaling forutsetter at utsjekk er godkjent, og nøkler/parkeringstillatelse er tilbakelevert.